Sjöforsen 2024

Guidecenter erbjuder ett exklusivt fiske i Sjöforsen

Sjöforsen är en av Sveriges bästa fiskesträckor för harr och öring
Foto: Peter Schmitt, 2016 - Drillning av Ammarnäsöring mitt i Sjöforsen

Ett exklusivt fiske

Hela Sjöforsen med guide för dig själv


Sommaren 2024 erbjuder vi våra gäster möjligheten att boka Sjöforsen med guide före den öppna bokningen börjar den första januari 2024.


Vi säljer exklusiva paket där hela sjöforsen ingår för en till sex fiskare. Du kan välja mellan ett paket med boende eller enbart en dag i Sjöforsen. Förutom en erfaren guide som kan varje håla och sten i forsen får du riktigt god mat tillredd på muurikka och naturligtvis står kaffepannan med Lemmel kokkaffe på hela dagen.


Antalet fiskedagar vi kan erbjuda med förtur är starkt begränsade så passa på att boka i god tid före nyår. Ring oss på 073-084 7033 för mer information och bokning.


Paket med boende


Du och ditt sällskap på upp till åtta personer bor i vår lägenhet ovanpå Guidecenter i en vecka.


Personalen på guidecenter tar hand om er på bästa sätt och ni får en introduktionsguidning på två timmar inom Ammarnäs närområde så att ni kommer igång med fisket direkt när ni kommer till Ammarnäs.


En av dagarna i veckan tillbringar vi i Sjöforsen och resten av tiden fiskar ni på egen hand och/eller vandrar på någon av våra närleder.


En heldag i Sjöforsen


Du och ditt sällskap har hela Sjöforsen för er själva från klockan åtta på morgonen till midnatt. Guiden är med under åtta timmar och det är du som kund som väljer när ni vill ha guiden tillgänglig.


Dagtid kan man pröva lite på Ammarnäsöringen men normalt är det harren som står i fokus dagtid. Både nacken och själva forsen håller riktigt stor harr och för det mesta är det rent torrflugefiske som gäller här.


Framåt kvällen, efter en god middag, och i skymningen riktar vi in fisket mer koncentrerat på Ammarnäsöringen som alltid står och väntar i Sjöforsen.


Priser 2024


Paket med boende för upp till åtta personer i en vecka samt fiskekort för Sjöforsen med guide och mat är 19 000 kronor. I priset för guidningen ingår två personer. Extra personer debiteras ett tillägg på 400 kronor per person. I paketet ingår också en två timmar lång introduktionsguidning inom Ammarnäs FVO. Förutom Sjöforsen kompletterar man lämpligen med ett veckokort för Ammarnäs allmänna vatten och det kostar 700 kronor per person. Barn och ungdomar upp till 16 år fiskar på målmans kort inom Ammarnäs allmänna.


Paket med en heldag i Sjöforsen med guide och mat för två personer kostar 6 500 kronor med fiskekort. För ytterligare personer debiteras ett tillägg på 400:- per person.